تبدیل کشاورزی سنتی به صنعتی، اهمیت منابع طبیعی را کاهش داد

تاریخ انتشار : 1399/12/17 - ساعت انتشار: ١١:٣٠ - گروه خبری : اخبار قدیمی

خدا رحم امیری زاده، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان به مناسبت روز درختکاری گفت: کشاورزی ما از یک حالت معیشتی به سمت تجاری رفته و تا وقتی که سنتی بود در حفظ منابع طبیعی کوشا‌تر بودیم، اما از زمانی که صنعتی شده اهمیت طبیعت کاهش یافته است.

او افزود: منشاء بسیاری از تولیدات اقتصادی منابع طبیعی است و امروز تولید اکسیژن، جلوگیری از گردو غبار ها، تلطیف هوا، کنترل آب‌های سطحی، تغذیه سفره‌های آب زیر زمینی، تنوع زیستی و تفرج گاه ها، مهم‌ترین اثرات این بخش هستند و در حقیقت منابع طبیعی حیات یک ملت و ثروت یک کشور محسوب می‌شود.

امیری زاده بیان کرد: بهره برداری‌های بی رویه و بی ضابطه غیر قانونی از سوی ساکنین مناطق جنگل، آتش سوزی‌های عمدی و غیر عمدی، تغییر کاربری‌های غیر مجاز مسکونی و کشاورزی، نداشتن فرهنگ صحیح و عدم تعادل دام و مرتع باعث تخریب منابع طبیعی در کشور ما می‌شود که اهمیت بسزایی دارد که باید دیدگاه‌ها و فرهنگ ما نسبت به منابع طبیعی تغییر یابند و کودکان را به کاشت نهال تشویق کنیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه خوزستان دهمین استان پهناور کشور است، اظهار داشت: از ۶.۴ دهم میلیون هکتار مساحت استان ۴.۷ دهم میلیون هکتار آن، یعنی حدود ۸۰ درصد، منابع طبیعی است و حکمت خداوند در آفرینش زمین و آسمان به گونه‌ای هست که تداوم بشر بستگی به ممات و حیات منابع طبیعی دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان در پایان گفت: این کره خاکی در دست ما امانت است و باید آن را برای آیندگان پاس بداریم، زیرا ما نیاز‌مند آن هستیم.

                                             

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج