دومین مرحله مبارزه با آفت برگخوار بلوط در جنگل‌های دزفول آغاز شد

تاریخ انتشار : 1401/04/06 - ساعت انتشار: ١١:٣٠ - گروه خبری : اخبار شهرستان

با اشاره به تعریف ۲ طرح کنترل آفات از ابتدای سال به منظور حفظ و صیانت از جنگل‌های زاگرس گفت: در مرحله اول که ابتدای سال انجام شد مبارزه با آفات برگخوار جنگلی در منطقه‌ای به وسعت چهار هزار و ۵۷۸ هکتار در مناطق سالندکوه، سیلوپهلو، دره کاید و احمد فداله انجام شد.

 

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان، محمد شفیعی زاده سرپرست اداره منابع طبیعی شهرستان دزفول با اشاره به تعریف ۲ طرح کنترل آفات از ابتدای سال به منظور حفظ و صیانت از جنگل‌های زاگرس گفت: در مرحله اول که ابتدای سال انجام شد مبارزه با آفات برگخوار جنگلی در منطقه‌ای به وسعت چهار هزار و ۵۷۸ هکتار در مناطق سالندکوه، سیلوپهلو، دره کاید و احمد فداله انجام شد.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دزفول پیشرفت این عملیات را ۹۴ درصد اعلام و بیان کرد: مبارزه بیولوژیک با استفاده از باکتری BT به روش محلول پاشی در مرحله اول انجام شد.

وی افزود: مبارزه با آفت برگخوار سفید بلوط نیز از ابتدای تیرماه در مساحت یکهزارو ۶۲۲ هکتار در ۲ بخش سردشت و مناطق ابوالحسن، سالندکوه و بخش شهیون و مناطق آب دیف تا اسفندیاری و شوی آغاز شده است.

شفیعی زاده با بیان اینکه عملیات محلول پاشی باید در زمان لارو انجام شود، گفت: تجهیز کارگاه در عرصه انجام شده و به محض طغیان آفت، عملیات مبارزه آغاز می‌شود.

وی افزود: در این روش نیز مبارزه به صورت بیولوژیک و با استفاده از باکتری BT به روش محلول پاشی روی درختان بلوط انجام خواهد شد.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دزفول با اشاره به وجود ۲۳۰ هزار هکتار جنگل در این شهرستان اظهارداشت: برخی مناطق راه دسترسی ندارند و برای ورود به این عرصه‌ها باید از سمت اندیکا، اندیمشک و الیگودرز وارد شد البته چنین مناطق بکری دچار چنین آفت‌هایی نمی‌شوند و مناطق در دسترس انسان، آسیب پذیر هستند.

                                                                                                     

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج