جذب ۲۱۳ هزار نفر به عنوان همیار طبیعت
میرزایی گفت: بالغ بر ۲۱۳ هزار نفر به عنوان همیار طبیعت آموزش دادیم و کار جذب و ساماندهی آنها انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان، حسین میرزایی مدیرکل آموزش، ترویج و مشارکت مردمی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: در خصوص آموزش و ترویج و چگونگی جلب مشارکت مردم است توانستیم بالغ بر ۲۱۳ هزار نفر به عنوان همیار طبیعت جذب و آموزش دادیم کار ساماندهی انها انجام شده است.
او میگوید: در ارتباط با آموزش دانش آموزان برنامهای جدید در دست اجرا داریم و قرار است که تا پایان سال ۲۵۰ هزار دانش آموز در سراسر استانهای کشور با چگونگی نگهداری منابع طبیعی آشنا نماییم.
به گفته آقای میرزایی در بحث سازماندهی تشکلهای و تعاونیهای تخصصی حوزه منابع طبیعی تاکنون بالغ بر ۹۰۰ تعاونی تعیین صلاحیت شده اند و همچنین ۹۰۰ قرارداد اجرای طرحهای منابع طبیعی بسته شده.
مدیر کل آموزش، ترویج و مشارکت مردمی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور ادامه داد که امسال نیز قرار است تا ۴۹۵ تعاونی تعیین صلاحیت شوند و در قالب بند ب ماده ۲۹ قانون احکام دائمی توسعه قراردادهای کار منعقد شود.
این مقام مسئول یادآور شد که در خصوص صندوقهای حمایت از منابع طبیعی حمایتهای جدی در حال انجام است که تا کنون ۱۲ صندوق در این حوزه شکل گرفته تا با حضور ۵۲ هزار نفر در سراسر کشور فعال باشند.
همچنین سید محمد تقی سجادی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان گفت: طیف بهره برداری کشاورزی در استان خوزستان، به همان صورتی ککه در گستره منابع طبیعی محصولات فراوانی داریم در کشاورزی نیز محصولات زراعی، باغی و ... داریم.
به گفته او به دلیل وجود صنعت در حوزه نفت و گاز و ... استفاده از مشارکت آنها در حوزه منابع طبیعی است و ۴۰ درصد تولید درامد کشور در خوزستان بوده و یک پتانسیل است.
سجادی میگوید: با توجه به چالشهای مختلف موجود در خوزستان باید بتوانیم با مشارکت مردم و سرمایه گذاریهای صنعتی منابع طبیعی را مدیریت کنیم.
به گفته مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان از سال ۱۴۰۰ تا کنون کمتر از یک میلیون هکتار کاداستر شده، یک انقلابی در حوزه حفاظت و کاداستر انجام دادند.
این مقام مسئول گفت: برای اولین بار پارسال در فصل تابستان ۵۰ میلیارد تومان با پیگیری استاندار برای مبارزه با آفات و بیماریهای حوزه زاگرس پیش از شیوع آفت تخصیص داده شد و ۵۳۷ هکتار از کانونهای بیماری پایش و شناسایی شد و پیش از آفات اقدام به مبارزه صورت گرفت.
سجادی میگوید: در حوزه گرد و غبار تلاش شد اعتبارات فراهم شود برای تشویق دورههای آبیاری در نظر گرفته شد و کانونهای گرد و غبار که منبع چالش بود احیا شده و درختان زنده شدند.
ارسال به دوست