حفظ محیط زیست و منابع طبیعی صرفاً وظیفه یک سازمان نیست

تاریخ انتشار : 1396/10/21 - ساعت انتشار: ١٧:٥٨ - گروه خبری : اخبار قدیمی

حفظ منابع طبیعی و محیط زیست بر عهده یک دستگاه و یک سازمان نیست بلکه همکاری تمام نهادها و سازمانها و با عزم ملی و باور عمومی باید ایجاد شود .

text-justify:inter-ideograph'>مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان در نشستی که با خبر گزاریها داشت گفت : تغییرات شرایط اقلیمی و تخریب محیط زیست و منابع طبیعی از جمله مشکلات استان خوزستان است که متاسفانه این اتفاقات با دخالت انسان و دستگاههای دولتی و اجرایی در طبیعت بخصوص در 50 سال اخیر ایجاد شده است .

text-justify:inter-ideograph'>به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری خوزستان :احمد مطیعی در ادامه گفت :ما بدنبال حداقل تخریب در عرصه هاهستیم و هیچ مخالفتی برای پروژههایی که باعث عمران و آبادانی می شوند نیستیم بلکه با مطالعه و استعلامها و مکان یابی های کارشناسی باید انجام شود . وی در خصوص آتش سوزی ها ی عرصه های جنگلی و بیشه زارها گفت :متاسفانه برخی از مسئولین کشوری هنوز نمی دانند که تخریب انسانی یکی از عوامل مهم تخریب در عرصه هااست عواملی مانند فقر اقتصادی ،بیکاری و فقر فرهنگی موجب قطع درختان و نهایتا آتش سوزی و از بین رفتن طبیعت و محیط زیست می شود . مدیر کل منابع طبیعی و آبخیز داری خوزستان آفزود مساحت جنگل های استان خوزستان 980 هزار هکتار است که از نظر تقیسیمات پو شش گیاهی ،خوزستان جزو حوزه زاگرس میانی و پر جمعیت ترین حوزه کشور از نظر جمعیتی است که با پو شش گیاهی خلیج عمانی که با پوشش گونه کنار و بلوط است .

text-justify:inter-ideograph'>احمد مطیعی در ادامه گفت : در استان خوزستان 7 کانون ریز گرد وجود داردکه مناطق هور العظیم ،شمال خرمشهر و شلمچه ، پشت اراضی ملا ثانی ، حد فاصل جاده اهواز ماهشهر شادگان و جنوب و جنوب شرق اهواز هستند که مشکلاتی برای خوزستان بوجود آورد و بیشترین اثرات ریز گردها در شهر اهواز وجود دارد وی در مورد سابقه مبارزه با شن زارها اشاره کرد و گفت : عملیات مقابله با شن زارها از سال 1347در اطراف حمیدیه و امیدیه ،مالچ پاشی و عملیات بیو لوژیکی که ایجاد پو شش گیاهی می شود انجام شده بود .

text-justify:inter-ideograph'>مدیر کل منابع طبیعی و آبخیز داری خوزستان در پایان گفت از دیگر منشاء های ریز گرد ها ، خشک شدن تالا بها و هور ها است .

که بر اثر بهر ه بر داری بی رویه ،سد سازی که سال به سال این مناطق خشک می شوند و نهایتا تغییر اقلیم تشدید می شود. احمد مطیعی از تمام دستگاههادر خواست کرد و گفت حفظ منابع طبیعی وظیفه همگانی است و مختص یک سازمان نیست و باید در آب کشاورزی و سر زمین مدیریت اعمال شودو این فرهنگ حفظ منابع طبیعی به فرهنگ  و باور 0020عمومی تبدیل شود.   
نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج